Juridisch Medewerker

Zoek jij meer voldoening als juridisch medewerker?

 

Functie omschrijving

Dit is een functie waar jij telt in een groeiende advocatenpraktijk. Als juridisch medewerker ben jij de spil in de organisatie van Smit Advocaat & Belastingkundige B.V. uit Rotterdam.

Jij bent een verantwoordelijke teamplayer, want dankzij jouw werk zijn onze advocaten goed en gedegen voorbereid. Iedere keer bereid je een ander dossier voor en lever jij belangrijk werk. Dat betekent dat jij als starter al snel meer ervaring opdoet met veel verschillende rechtsgebieden in de praktijk. Geen werkdag is zo hetzelfde.

Het is voor ons belangrijk dat jij je thuis voelt in onze groeiende organisatie en goed tot jouw recht komt. Wij zijn daarom ook een mensgerichte praktijk, waar je op vrijdagmiddag lekker wat drinkt en de pooltafel klaar staat.

Anderzijds zijn onze ambities om te groeien serieus, en daarbinnen speelt een goed voorbereide juridisch medewerker zijn/haar rol. Veel van onze cliënten zijn ondernemers, en onze voorkeur gaat dan ook uit naar iemand met affiniteit met het Ondernemingsrecht. Dit als aanvulling op een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht.

 

Contactgegevens

Klinkt dit als een uitdagende werkplek waar jij jouw verdere carrière voortzet? Dan ontvangen wij graag een CV en een motivatiebrief op info@smitadvocaat.com. Zien wij een persoonlijke match en zijn wij overtuigd van jouw potentie, dan nemen wij contact met je op.