Vacature Advocaat Medewerker

Echt alles uit jezelf halen als Advocaat Medewerker?

Functie omschrijving

Zoek jij meer voldoening in dit prachtige vak? Dan is Smit Advocaat & Belastingkundige B.V. een groeiende advocatenpraktijk met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

In de functie van Advocaat Medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij je zelfstandig je zaken oppakt. Onze dossiers variëren van complexe kwesties voor multinationals tot geschillen voor particulieren. Wij behandelen rechtsgebieden, zoals: strafrecht, bestuursrecht en civiel recht.

Iedere werkdag is een verrassing, voor ons eveneens. Alleen de voldoening na een werkdag is die constante factor.

Jouw juridische intelligentie blijkt uit je opleiding en ervaring. Daarnaast ben jij ook in het bezit van een stageverklaring en heb je proceservaring op meerdere rechtsgebieden.

Wij zijn een informele werkgever waar iedere medewerker telt. Wij zoeken daarom naar een Advocaat Medewerker die wat toevoegt aan ons team vanwege zijn of haar karakter. Sociale vaardigheden zijn eveneens belangrijk. Wij vragen dus van jou commercieel inzicht en gedrag.

Contactgegevens
Klinkt dit als een uitdagende werkplek waar jij jouw verdere carrière voortzet? Dan ontvangen wij graag een CV en een motivatiebrief op info@smitadvocaat.com. Zien wij een persoonlijke match en zijn wij overtuigd van jouw potentie, dan nemen wij contact met je op.